KATEDRAL er et nyt lovsangsalbum som udkom 1. september 2022. Et gennemgående tema i sangene er Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket, i naturen, i vores omgivelser – det er den egentlige, store katedral, hvor vi kan opdage at Gud taler til os, og hvor vi kan være sammen med ham.

KATEDRAL er indspillet live på Rudehøj Efterskole i foråret 2022. KATEDRAL er tilgængelig på alle streamingtjenester og kan desuden købes på CD hos NOVIA

På pladen medvirker Cathrine Højlund (vok.), Lasse Kobbersmed (tangenter), Jacob Worm (el gui), Jesper Smalbro (bas), Jimmi Bech (trommer)

KATEDRAL er udgivet Silkeborg Oasekirke i samarbejde med YFC/SonarMusic

LYT TIL KATEDRAL HER

Som sangskriver og lovsangsleder gør det mig glad når andre bruger mine sange! Her kan du downloade tekster, akkorder og noder til alle sangene fra “Katedral”. Det er helt gratis, men hvis du har lyst til at støtte mit arbejde med at skrive og udgive nye danske lovsange, kan du give en gave på mobilepar 222744 mrk: “lovsang”. (skriv til arvid@oasekirken.dk hvis du gerne vil have en kvittering for din overførsel)

Download tekst, akkorder og noder