I dette forår arbejder jeg med at skrive og indspille lovsange til en ny lovsangsudgivelse, som kommer til sommer! Albummet kommer til at hedder KATEDRAL og udgives af Silkeborg Oasekirke i et samarbejde med YFC/Sonar Music og Rudehøj Efterskole.

Et gennemgående tema i sangene er Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket, i naturen, i vores omgivelser – det er den egentlige, store katedral, hvor vi kan opdage at Gud taler til os, og hvor vi kan være sammen med ham. Jeg tror de fleste mennesker kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen – uanset deres forhold til kirken. Jeg håber at sangene på den måde kan række ud over kirkens rum til endnu flere mennesker i Silkeborg, #danmarksoutdoorhovedstad og i resten af Danmark.

KATEDRAL bliver et live-album, som optages til en stor lovsangsfest d. 29. april på Rudehøj Efterskole.