KATEDRAL – nyt album!

Jeg arbejder i øjeblikket med en ny udgivelse som kommer til at hedde KATEDRAL! Albummet indspilles til en live-event på Rudehøj Efterskole d. 29. april og udgives til sommer! Følg med i min sangskrivning, i mit arbejde med bandet og med optagelserne på min facebook.

Et gennemgående tema i sangene er Guds nærvær – ikke i kun kirken – men i skaberværket, i naturen, i vores almindelige hverdag – det er den egentlige, STORE katedral, hvor vi kan opdage at Gud taler til os og hvor vi kan være sammen med ham. Jeg tror de fleste danskere kan komme i kontakt med følelsen af at være en del af noget større, når de er i naturen eller i fællesskabet – uanset deres forhold til kirken – og jeg håber at sangene på den måde kan række ud over kirkens rum til endnu flere danskere.

Jeg glæder mig til at præsentere de nye sange!

HISTORIER OG SANGE OM DET BEDSTE OG DET VÆRTSE

Hvad er det bedste og det værste du har?

Har du set støvet rejse sig i solen og danse?

Ved du, at du minder lidt om Gud?

”Historier og sange om det bedste og det værste” er en ærlig og personlig bog, hvor Arvid Asmussen deler livshistorier og tanker om 10 af hans mest kendte danske lovsange, bl.a. ”Ud af mørket”, ”Vi vil gi’ dig det bedste vi har” og ”Jeg vil ikke glemme dig”.

”En tros- og livshistorie, med rystende livsnære, teologiske pointer. Præget af rå, ærlig transparens. Det er forbilledligt gjort og det er opbyggelig læsning. Bogen bør læses i etaper – med tid til eftertænksomhed og fordybelse.” – Anders Michael Hansen, valgmenighedspræst, Aarhus Valgmenighed.

”Bogen er ikke bare en interessant guide til sangenes univers, men også en varm invitation til en guidet tur i Jesus-efterfølgelsens landskab, hvor Arvid som poet, pilgrim og discipel viser vej.” – Ruben Dalsgaard, Frimenighedspræst Silkeborg Oasekirke og Generalsekretær i DanskOase

Køb hos Novia og få bogen sendt
køb og Afhent i Silkeborg Oasekirke

MADE AND SAVED FOR THE LIGHT (EP)

Arvids seneste albumudgivelse fra 2018! Ep’en har 5 numre, hvor de fire af dem er nye sange, skrevet sammen med bl.a. de amerikanske lovsangsledere Aaron Keyes og Cameron Walker. Pladen indeholder også en engelsk oversættelse af ”Vi vil gi dig det bedste vi har”.

På vokal-siden får Arvid smukt følgeskab af Dina Dánialsdóttir (DK, Northern Assembly) og Kristin Horne (N, Impuls). Bandet består af Jesper Smalbro (bas), Lasse Kobbersmed (keys), Eddi Jarl (trommer), Andrea Bork (violin), Benedicte Adrian (cello) og Jacob Worm (el. gui). Pladen er produceret og mixet af Jacob Worm i Finland Studio.

Køb hos Prorex og få Cd’en sendt

VERS FOR VÆGFTERE (CD)

Arvids lovsangsudgivelse fra 2016, som gjorde flere af hans lovsange meget udbredte, bl.a. “Ud af mørket”, “Vi vil gi’ dig det bedste vi har” og “Rens ud, flyt ind”.

Pladen er optaget live i Aarhus Valgmenighed.

Bandet består af Dina Dánialsdóttir, Andreas Bevan, Jesper Smalbro, Boas Christiansen, Benedicte Adrian og Marie Højlund.

køb hos novia og få cd’en sendt